Rólunk

Casa Luker Cacao

Az 1906-ban alapított Casa Luker egy független családi vállalkozásként gyártja a Fino de Aroma kakaóbabok felhasználásával készült csokoládékat Kolumbiában. Tagja a WCF-nek (World Cocoa Foundation) és rendelkezik ISO 9001, Kosher és BASC tanúsítvánnyal.

A Casa Luker közvetlenül a farmerektől vásárol, ezért kiemelt figyelmet fordít a termelőkkel való tisztességes üzleti kapcsolatra. Ennek keretein belül hozta létre 1962-ben a Luker farm nevű kakaókutató-és oktató központot, ahol a farmerek továbbképzése történik. A programjuk előnyeiből több mint 7500 helyi család részesül.

A Casa Luker csokoládék 100 %-ban termőhely szelektáltak, mivel a kakaóbabok feldolgozásától a csokoládé gyártásáig minden lépés Kolumbiában történik.

Interfood & Pharma

Az Interfood & Pharma Kft 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy megbízható beszállítója legyen a magyarországi gyártó cégeknek. 2011 óta foglalkozik kakaó származékokkal és 2015 óta a Casa Luker kizárólagos magyarországi képviselete.

Célkitűzésünk, hogy a minőségi csokoládéból gyártani kívánó szakembereket a világ egyik legjobb termőhelyéről származó alapanyaggal lássuk el.